Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
22.09.2017

90 virksomheder til infomøder i København og Århus

Hurtige svar til dig, der overvejer at søge Markedsmodningsfonden om medfinansiering. Således lød fondens invitation til informationsmøderne i København og Århus hhv. den 8. og 14. september. Sammenlagt havde ca. 90 virksomheder tilmeldt sig.

Mødet i København blev afholdt i Erhvervsstyrelsens lokaler, mens mødet i Århus blev afholdt i samarbejde med Væksthus Midtjylland, som ligeledes fortalte om Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion. 

Størstedelen af de fremmødte til informationsmøderne var iværksættere og virksomheder, der overvejede at søge fonden. Den første del af mødet blev brugt på at fortælle de fremmødte om kravene for at søge tilskud i fonden, samt give et indblik i, hvem der typisk søger Markedsmodningsfonden.

Virksomhederne Claimlane (København) og WakeupData (Århus) fortalte de fremmødte om deres, nu afsluttede, innovative projekter i regi af Markedsmodningsfonden.

Claimlane modtog et tilskud fra fonden i 2015 til at teste og tilpasse deres platform til håndtering af produktreklamationer sammen med virksomheder på tværs af Europa.

WakeupData modtog ligeledes et tilskud fra fonden i 2015 til at teste og tilpasse deres cloudbaserede platform, som understøtter dataintegration til e-handelssystemer og prissammenlignings-sites, i samarbejde med fem internationale forhandlere.

Efter præsentationerne stod den på 1:1 sparring med fondens sekretariat, hvor deltagerne havde mulighed for at præsentere deres produkt, og herefter få en umiddelbart vurdering af, om det vil give mening at søge Markedsmodningsfonden.

På vores hjemmeside kan du booke tid til en telefonisk præscreening, som løber til og med den 6. oktober, og det sker efter først-til-mølle-princippet. Fristen for indsendelse af skriftlig ansøgning er 13. oktober kl. 12.00.