Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
23.08.2017

Ny ansøgningsrunde og informationsmøder

Vi har netop åbnet op for efterårets ansøgningsrunde, hvor virksomheder kan søge om tilskud til at teste produkter og serviceydelser i samarbejde med potentielle kunder.

Første skridt i ansøgningsrunden er at booke en telefonisk præscreening via vores hjemmeside.

Det foregår således, at du booker tid via vores hjemmeside, hvorefter du vil blive ringet op på det bookede tidspunkt. Samtalen vil tage maksimalt 20 minutter og vil tage udgangspunkt i nyhedsværdien af dit produkt eller din serviceydelse, samt det prototypestadie, hvorpå din løsning befinder sig. Til sidst i samtalen vil vi komme med en anbefaling af, om det giver mening for dig at udarbejde skriftligt materiale og fortsætte til Trin 2 i ansøgningsprocessen. 

Du kan læse meget mere om præscreeningen og ansøgningsprocessen inde på vores hjemmeside. Deadline for indsendelse af skriftligt materiale er den 13. oktober kl. 12.

Informationsmøder i Markedsmodningsfonden

Vi inviterer virksomheder, kommende og nuværende iværksættere, samt øvrige interesserede aktører til informationsmøde om vores nuværende ansøgningsrunde. Vi har netop åbnet op for ansøgningsrunden, og du kan allerede nu booke tid til en telefonisk præscreening på vores hjemmeside.   

Der er arrangeret to informationsmøder. Det første arrangement finder sted fredag den 8. september kl. 14 i København i Erhvervsstyrelsen. Derudover er der planlagt et informationsmøde i samarbejde med Væksthus Midtjylland, som finder sted torsdag den 14. september kl. 13. i Aarhus.

På informationsmøderne kan du bl.a. høre mere om vores igangværende ansøgningsrunde, samt få en præsentation fra én af de virksomheder, som tidligere har fået tilskud fra os. Til sidst vil der vil være mulighed for 1:1 sparring med vores sagsbehandlere.

Tilmeld dig infomationsmødet og 1:1 sparring her.