Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

OPIGuide.dk

OPIGuide.dk er blevet relanceret og giver viden, inspiration og værktøjer om offentlig-privat innovationssamarbejde til offentlige og private aktører.

OPIguide.dk er udviklet til medarbejdere og ledere i såvel offentlige som private organisationer. OPIguiden er til dig, der overvejer at gå i gang med et OPI-projekt eller er gået i gang og ønsker inspiration til at håndtere OPI-udfordringer.

Er du leder i en organisation, der vil arbejde med OPI, og savner et hurtigt overblik over OPI-processen og de vigtigste beslutningstrin, kan du med fordel gå på opdagelse i den klikbare procesguide. Arbejder du i en privat virksomhed og går med overvejelser om at udvikle et forretningsområde via OPI eller er blevet inviteret ind i et OPI-projekt, får du en hurtig indføring i OPI-projekters natur og krav til de deltagende parter i menuen OPI til P.

Er du på jagt efter et konkret værktøj, kan du, overalt på opiguide.dk, gå direkte til værktøjskassen, downloade og straks anvende en række værktøjer, der hjælper dig videre trin for trin.

Inspiration og lærerige refleksioner findes i casebiblioteket, som du kan besøge fra alle siderne i opiguide.dk. Casene beskriver, hvordan andre OPI-aktører har håndteret de udfordringer og opgaver, der er en del af OPI-projekter.