Der er nu åbent for telefonisk præscreening. Skynd dig at booke en tid allerede nu.

Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Præscreening

Vejledning til booking af præscreening

Her kan du booke en tid til præscreening, som er Trin 1 i ansøgningen til Markedsmodningsfonden. Du skal booke en præscreeningstelefonsamtale før, du kan få adgang til Markedsmodningsfondens ansøgningsmodul. OBS! Du kan kun booke én tid.

Det er vigtigt, at du ikke bruger præscreeningen til generel vejledning. Markedsmodningsfondens telefoner er åbne for generel vejledning omkring ansøgning, tildelingskriterier mv. (hverdage kl. 9:00 – 16:00, fredag kl. 10:00 – 15:00 på tlf. 35 29 18 00). Hvis du booker en præscreening, skal du acceptere, at der er tale om en ansøgning til Markedsmodningsfondens ansøgningsrunde, og det vil blive registreret som sådan.

Der er et begrænset antal pladser til præscreeninger, og bookingen foregår efter først-til-mølle princippet. 

Du skal angive CVR-nummer for den virksomhed, der er projektholder i projektet. CVR-nummeret skal således være det samme som det, du påtænker at anvende som projektholder ved en eventuel indsendelse af skriftligt materiale. Man kan ikke ændre projektholder i løbet af en ansøgningsproces i Markedsmodningsfonden, og der kan kun indsendes én ansøgning pr. CVR-nummer.

Er du på baggrund af en tidligere telefonisk præscreeningssamtale med Markedsmodningsfonden vedrørende dit nuværende produkt, blevet anbefalet at indsende skriftligt ansøgningsmateriale, er det muligt at springe præscreeningssamtalen over og få tilsendt ansøgningsmodulet. Klik således 'Ja' i formularen. 

Hvis du bruger skærmlæser og har svært ved at booke tid i kalenderen, er du velkommen til at ringe på telefon 3529 1800 og få hjælp.

Book en tid til præscreening

Er du på baggrund af en tidligere telefonisk præscreeningssamtale med Markedsmodningsfonden vedrørende dit nuværende produkt, blevet anbefalet at indsende skriftligt ansøgningsmateriale?*

Du har mulighed for at springe præscreeningstelefonsamtalen over og få tilsendt ansøgningsmodullet. Hvis du fravælger præscreeningen vil din sidste præscreeningssamtale med Markedsmodningsfonden udgøre vurderingsgrundlag for denne ansøgningsrunde. Ønsker du at springe præscreeningstelefonsamtalen over?*