Vi oplever i øjeblikket problemer med vores telefoner. Du finder de direkte telefonnumre under kontakt på hjemmesiden.

Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Scape Technologies - bin-picking robot til bilindustrien

Produktet er en bin-picking robot, der skal bruges i produktionsindustrien. Robotten opsamler emner, der ligger ustruktureret i kasser, og placerer dem typisk i bearbejdningsmaskiner. Bin-picker robotter kan anvendes til automatisering af nedslidende og omkostningstunge manuelle håndteringsprocesser. Der er en stor gevinst produktivitetsmæssigt og arbejdsmiljømæssigt ved at automatisere de tunge og trivielt gentagne arbejdsprocesser.

Uddybende om projektet
Bin-picker robotter kan anvendes til automatisering af nedslidende og omkostningstunge, manuelle håndteringsprocesser. Scapes principper for bin-picking er struktureret omkring fire trin: 1) Genkendelse af emner baseret på billeder og/eller 3D data, 2) Robotbevægelsesplanlægning, 3) Strategi for gribning af det specifikke emne samt 4) Aflevering af emnet i en foruddefineret position og orientering.
En automatisering ved hjælp af et standardiseret bin-picking-system vil bidrage til sparede omkostninger og øget produktivitet, som øger virksomhedens konkurrenceevne.
Scapes bin-picker robot skal testes hos henholdsvis Gibotech A/S og DFT Presswork A/S, som gerne skal resultere i, at Scape kan opnå stor salgsvolumen på det internationale marked.

Effekter og leverancer i projektet:
Projektholders forventede effekt på vækst og beskæftigelse efter 5 år:
Arbejdspladser: 200
Øget omsætning: 100.000.000

Godkendte citater til pressebrug:

Citat fra René Dencker Eriksen, CTO, Scape Technologies: Behovet for bin-picking systemer i industrien er næsten uendeligt. Det er i nogle sammenhænge blevet benævnt som den ”Hellige Gral” indenfor automatisering da det er det sidste store område i industrien, som ikke er automatiseret i stor skale endnu.