Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
14.02.2017

Stort fremmøde til informationsmøde i København

Da vi i sidste uge havde informationsmøde i Markedsmodningsfonden, havde ca. 70 personer valgt at trodse kulden for at høre mere om vores nuværende ansøgningsrunde.

Langt størstedelen af de fremmødte til informationsmødet var iværksættere og virksomheder, der overvejede at søge fonden. De kunne indledningsvis høre om kravene for at søge tilskud i fonden, hvorefter vi havde inviteret virksomheden CloudCutout til at fortælle om deres projekt i Markedsmodningsfonden.

Herefter stod den på 1:1 sparring, og her havde deltagerne mulighed for at præsentere deres produkt for os, og herefter få en umiddelbart vurdering af, om det vil give mening at søge Markedsmodningsfonden. Godt 30 iværksættere og virksomheder havde booket tid hertil, og der var en masse spændende virksomheder og produkter iblandt.  

Næste informationsmøde finder sted i Vejle den 22. februar kl. 13, og du kan tilmelde dig arrangementet via boksen til højre.